Logo vizieropbronckhorst.nl

Workshops bij De Keuken van Hackfort

VORDEN - Restaurant De Keuken van Hackfort in Vorden biedt in samenwerking met moestuinmedewerker Derk Huizinga diverse workshops aan, waarin deelnemers leren om groente te wecken of van fruit heerlijke dranken te maken. Hoe je groente kunt fermenteren, maar ook hoe je groente en fruit kunt verwerken tot siroop, chutney of zoetzuur, het is te leren in De Keuken van Hackfort. De workshops op 13 en 22 november zijn de laatste van het seizoen.

Nieuw is de workshop 'Wie wat bewaart heeft wat', die gaat over allerlei bewaartechnieken. Daarin leren de deelnemers groente te wecken, vruchten te konfijten en fruit op alcohol te zetten. De workshops zijn van 18.00 tot 20.30 uur. Deelnemers krijgen verder de nodige uitleg, kunnen genieten van proeverijen en iedereen gaat aan de slag om zijn eigen lekkernijen te maken. De workshops zijn gepland op 13 november (Heerlijk fris zoetzuur maken van allerlei groentes) en 22 november (Kerstchutneys maken). Op www.keukenvanhackfort.nl staat meer info.

Meer berichten