Studenten en Present knappen samen een tuin op

HENGELO - Een groep studenten uit Zwolle en een aantal flexvrijwilligers van Present hebben recent de tuin van een oude alleenstaande moeder en zoon opgeknapt en onderhoudsarm gemaakt. De tuin was door allerlei omstandigheden al jaren flink verwaarloosd.

Het was een project in twee delen. De studenten hebben eerst de tuin helemaal schoon gemaakt. Ze verwijderden onkruid, zand, grind en worteldoek. Omdat alles gescheiden moest worden afgevoerd, was dit een flinke klus. Een aantal dagen later maakten de flexvrijwilligers de klus af en legden nieuw worteldoek en grind in de tuin. De studenten kregen bij het afvoeren van het zand, grind en onkruid hulp van Hobelman-Halle. HCI uit Hengelo zorgde voor het nieuwe grind dat met hulp van de flexvrijwilligers in de tuin werd gestort. Een mooie samenwerking met diverse partijen.

Info

Kijk voor meer informatie over Present op www.presentbronckhorst.nl of e-mail met Hilde Colenbrander, projectcoördinator Present Bronckhorst, hildecolenbrander@presentbronckhorst.nl.

Meer berichten