Zelos trapte het nieuwe kalenderjaar af in sporthal De Pol in Zelhem waar de jeugdleden elkaar bestreden in het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. (Foto: Zelos)
Zelos trapte het nieuwe kalenderjaar af in sporthal De Pol in Zelhem waar de jeugdleden elkaar bestreden in het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. (Foto: Zelos) (Foto: )

Zelos uit Zelhem begint 2019 al zaalvoetballend

ZELHEM - Het nieuwe jaar voor de Zelhemse voetbalvereniging Zelos is gestart met een zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Pol in Zelhem. Een mooie dag lekker samen voetballen. Ruim 200 jongens en meiden in de leeftijd van 5 tot 19 jaar voetbalden met en ook tegen elkaar. Al om 09.00 uur was er de aftrap voor alle spelers uit de mini-klasse (onder 7 jaar).
Deze drie teams streden hartstochtelijk om de winst aangemoedigd door de ouders op de tribune die er zo een goed begin van hun dag mee maakten. In leeftijd oplopend werden vervolgens de verschillende poules gespeeld waarbij plezier en sportiviteit voorop stonden. De wedstrijden werden gespeeld zonder scheidsrechters en de jeugd heeft bewezen dat ze het prima zelf met elkaar kunnen regelen. Voor de toeschouwers op de tribunes was het genieten van het plezier bij de spelers en de technische hoogstandjes die zij lieten zien.

Meer berichten