Foto: Hans van Oosterhoudt

Toneel

Workshops acteren in Varsseveld

VARSSEVELD - Udo Klompenhouwer gaat acteerworkshops geven voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar. Udo heeft de laatste jaren in allerlei series en commercials gespeeld, zoals 'GTST', 'Flikken Maastricht/Rotterdam' en 'Brugklas' en ook was hij één van de vaste acteurs in 'Hufterproef'. Ook was hij samen met Chantal Janzen te zien in een item dat op internet miljoenen keren viral ging. Tevens deed hij jarenlange podiumervaring op.

Vanaf april zal hij zes weken lang iedere donderdag een acteerworkshop geven, van 15 tot 16.30 uur. Allerlei aspecten komen aan bod, zoals improviseren, werken met tekst, toneel en filmacteren. In de laatste les zal er een korte film gemaakt worden. Ook krijg je tips over 'Hoe presenteer ik mezelf' en krijg je tips over hoe je jezelf moet presenteren bij een castingbureau.

Meer info en aanmelden kan via het contactformulier op zijn website www.udoklompenhouwer.nl (via contactformulier) of via Facebook/Instagram. Er is plaats voor maximaal zes kinderen! Op de website is ook de film te vinden die vorig jaar gemaakt is tijdens de acteerworkshops.

Meer berichten