Henk: "We nemen ruim twee weken de tijd voor een grondige verbouwing. Op 14 maart is de winkel klaar en nog sfeervoller." (foto: Feikje Breimer)
Henk: "We nemen ruim twee weken de tijd voor een grondige verbouwing. Op 14 maart is de winkel klaar en nog sfeervoller." (foto: Feikje Breimer) (Foto: Feikje Breimer)

Nog meer keus, nog meer sfeer en rode loper na verbouwing

door Feikje Breimer

"Je kunt wel honderd waterkokers vinden op internet maar wij geven het advies. Welke past bij jou? Daarin onderscheiden we ons bij Blokker in Zelhem. Na de verbouwing nog sfeervoller en met nog meer keus."

Zelhem- Henk Beumer stond als peuter in de box in de winkel van zijn ouders Mies en Henk. Hij groeide letterlijk op op de winkelvloer. Nu loopt hij met grote passen door de grote ruimte. "Achterin hebben we nu al speelgoed te koop maar na de verbouwing breiden we uit met de collectie van Top1Toys."

Aanbieding

Henk maakt een breed gebaar en legt uit: "In onze Blokker kun je terecht voor alles wat met je huis te maken heeft, van een grote collectie woondecoratie tot koken, tafelen en babyspulletjes."

De Blokker in Zelhem is een franchise-onderneming, dat betekent dat Henk niet alleen de volledige Blokkercollectie verkoopt maar naar eigen inzicht nog andere producten aan de winkel toevoegt. "Mijn vrouw Alice verzorgt de collectie sieraden en sjaals, dat biedt iets extra's voor klanten. Met name toeristen zijn altijd verrast door het aanbod, de sfeer en vooral de service. Voor ons is dat normaal, gelukkig werken we met een topteam van tien medewerkers en zijn mijn ouders nog altijd actief in de winkel. Ik kan met een gerust hart op vakantie en weet dan dat de winkel altijd in goede handen is."

De winkel aan de Smidsstraat in Zelhem heeft een verrassend groot oppervlak. De winkel sluit ruim twee weken voor de verbouwing en opent op donderdagochtend 14 maart om negen uur met drie feestelijk dagen.
Henk: "We leggen letterlijk de rode loper uit, er zijn spectaculaire openingsaanbiedingen en op vrijdag spelen we het 'kraak-de-kluisspel', we delen flyers met een code uit en wie die weet te kraken krijgt een prijs. Er staat drie dagen een Top1Toys grabbelton voor kinderen en op zaterdag is er een leuke activiteit voor kinderen."

Henk studeerde Retailmanagement in Leeuwarden en werkte een aantal jaar voor verschillende retailondernemingen. Henk: "Ik heb verschillende verbouwingen begeleid en opnieuw ingericht. Mooi dat ik nu onze eigen winkel kan herinrichten. Op onze facebookpagina's van Blokker en Top1Toys kun je de verbouwing volgen en zien welke aanbiedingen er zijn."

Meer berichten