Introductie van Zwemles plus
Logo vizieropbronckhorst.nl

Introductie van Zwemles plus

Steenderen actief op zwemgebied

STEENDEREN - Het zwemseizoen in Steenderen nadert de start, en daarom zijn de plannen voor het komend seizoen ontvouwd.
Het buitenbad Burg. Kruijffbad in Steenderen loopt vaak voorop met zwemlessen en zwemsporten en maakt dat dit jaar weer waar met het introduceren van nieuwe onderdelen als Zwemles Plus en Zwemles voor volwassenen.
De vorig jaar gestarte professionele Borstcrawlcursus en Ouder-en-Kind zwemmen zijn gebleven. Daarnaast krijgt het zwembad een zwemochtend voor vroege vogels. Zwemles Plus is bedoeld voor kinderen die behoefte hebben aan meer individuele aandacht, bijvoorbeeld kinderen met autisme of ADHD, kinderen die snel last hebben van te veel prikkels of een korte spanningsboog.
Voor mensen vanaf 18 jaar die alsnog willen leren zwemmen of als kind zwemmen hebben geleerd maar het niet goed meer durven.
Nieuw dit jaar is ook het zwemmen voor vroege vogels op de vrijdagochtend vanaf 07.00 uur; lekker banen trekken op vroege ochtend in het extreem warme zwemwater van 28/29 graden. Aquajoggen wordt dit jaar vervangen door Aquasporten omdat dit een breder aanbod biedt, hieronder valt naast aquajoggen bijvoorbeeld ook total body fit.
De voorverkoop van jaarkaarten voor het zwembad in Steenderen is gestart.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten