Paulien proost op de opening van haar nieuwe winkel in de Spalstraat in Hengelo. (foto: Feikje Breimer)
Paulien proost op de opening van haar nieuwe winkel in de Spalstraat in Hengelo. (foto: Feikje Breimer) (Foto: Fekje Breimer)

Proost! Kleurrijk aangekleed met LEF

door Feikje Breimer

Eigentijdse mode in Hengelo

"Heel verrassend! Een vriendin die nooit in een jurk loopt heeft gekozen voor de zwarte jurk met de witte strepen. Daar hou ik van, klanten een beetje uit hun comfortzone halen en toch iets laten kiezen waar ze blij mee zijn!"

Hengelo- Paulien Zweers was binnen vijf minuten verkocht. Het pand in de Spalstraat was het helemaal, de perfecte locatie voor een modewinkel waarin iedereen zich thuis voelt.

LEF Lifestyle & Fashion.

"Alles in de winkel is te koop, de koffietafel, de kasten en de theepot en uiteraard de kleding en de schoenen. De meubels zijn verkrijgbaar via Onstenk meubelen en de schoenen via Hermans schoenmode."

In acht weken tijd heeft de voormalige kantoorboekwinkel aan de Spalstraat een metamorfose ondergaan. Een rustieke houten vloer, bijpassende kledingrekken en overal kleur. Paulien: "Ik heb acht jaar ervaring in kleding, ik heb een detailhandelsopleiding gevolgd en heb mij verder geschoold in conceptontwikkeling, sociale media en daarnaast kleur- en stijlanalyse. Persoonlijke aandacht spreekt mij aan. Ik heb gekeken welke merken in dit deel van de Achterhoek al verkrijgbaar zijn en heb ervoor gezorgd dat ik iets nieuws bied. Dit aanbod vind je niet in de buurt. De kleding die ik verkoop moet betaalbaar zijn, maar als het materiaal mij niet aanstaat komt het niet in de winkel."

Paulien loopt naar een van de kledingrekken en laat een tuniek zien met een vrolijke print. "Dit kun je dragen als jurkje maar mijn moeder vindt het leuk als tuniek. Of neem deze paarse blouse, gewoon iets geks en vrolijks voor erbij. Je kunt bij mij terecht voor kleur- en figuuranalyse. Sinds ik dat zelf heb gedaan draag ik veel meer kleur, je zult Bij LEF ook altijd kleur vinden. Buiten de gebruikelijke openingstijden kun je terecht voor personal shopping en vriendinnen avonden.

Klanten komen regelmatig terug en zeggen dan dat ze de kleding die ik ze heb geadviseerd niet zo makkelijk zelf hadden uitgekozen maar dat ze er heel blij mee zijn."

Meer berichten