Logo vizieropbronckhorst.nl


Op de foto vlnr:  Annie Peppelman, Voedselloket Zelhem e.o.  Saskia Radstake, teamcaptainChillNo Drill  Linda Beumer, eigenaar Goedekoop Zelhem  Annemieke Bak, teamlid ChillNoDrill
Op de foto vlnr: Annie Peppelman, Voedselloket Zelhem e.o. Saskia Radstake, teamcaptainChillNo Drill Linda Beumer, eigenaar Goedekoop Zelhem Annemieke Bak, teamlid ChillNoDrill (Foto: Jan-Willem Geurds)

Fruitige donatie voor de voedselbank

ZELHEM - Dit jaar heeft het team Chill No Drill, bestaande uit een grote Zelhemse vriendengroep, de tweede prijs gewonnen in de Dorpsquiz Zelhem. Voor aanvang kiezen alle teams een goed doel waar ze voor meespelen en de teamleden waren het er snel over eens: het moest een doel worden binnen Zelhem, waarbij mensen direct profijt hebben van de prijs. Daarom is er gekozen om de Voedselbank te steunen. Het prijzengeld van € 250,00 wordt dan ook aan het Voedselloket Zelhem en omgeving geschonken. Dankzij een zeer actief teamlid is het gelukt om dit geld om te zetten in vers fruit welke gedurende enkele weken aan de voedselpakketten wordt toegevoegd. Postuma uit IJsselmuiden, groothandel in groenten en fruit, en GoedeKoop uit Zelhem vonden dit zo'n goed idee dat zij het bedrag samen hebben verdubbeld. Zo kan er door 35 gezinnen nog lang worden nagenoten van deze fruitige prijs. Op vrijdag 12 juli jongstleden is de waardecheque overhandigd en zijn de eerste zakken met fruit uitgedeeld aan de gezinnen. (foto: Jan-Willem Geurds)