Logo vizieropbronckhorst.nl


 Arie Molendijk taxeert boeken. Vooral en het liefst boeken uit de 15e en 16 eeuw.
Arie Molendijk taxeert boeken. Vooral en het liefst boeken uit de 15e en 16 eeuw. (Foto: Ed van Alem)

Taxateur Arie Molendijk in hotel de Gravin in Vorden

VORDEN - De bekende Nederlandse taxateur en veilinghouder Arie Molendijk uit Rotterdam komt donderdag 29 augustus van 13.00 tot 16:00 uur naar Hotel de Gravin voor taxaties.

Denkt u zeldzame boeken (bijvoorbeeld (staten)bijbels, oude (handingekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, etc., handschriften, of documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, oude brieven, foto's, ansichtkaarten of prenten in uw bezit te hebben?

Schroom dan niet om langs te komen voor een taxatie bij Arie Molendijk uit Rotterdam. De taxaties vinden alleen plaats op onze taxatiedagen, dus niet middels foto's, telefoon of per mail. Kosten voor een taxatie zijn 5 euro van 1 tot ca. 10 boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf 200 euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.

Iedereen is van harte welkom.

Adres: Stationsweg 24. Informatie niet bij het hotel maar via de website

www.molendijkboeken.nl

Meer berichten