Wie is de beste menner?
Logo vizieropbronckhorst.nl


Harry Niessink
Harry Niessink (Foto: Theo Janssen)

Wie is de beste menner?

HENGELO - Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september zijn de menwedstrijden om de KNHS Kampioenschappen in Hengelo Gld op het terrein De Hietmaat, Zelhemseweg 15.

De KNHS heeft hiervoor de beste aanspanningen geselecteerd in de klassen L en M voor deze Samengestelde Menwedstrijden. Aan de start verschijnen ruim 100 combinaties met paarden en pony’s in enkelspan, tweespan tandem en vierspan.

Op het terrein zie je de dressuurproeven en de vaardigheidswedstrijden (kegeltjes rijden) op vrijdag en de marathonwedstrijden op zaterdag. Voor de marathon zijn 6 fraaie hindernissen gebouwd. Een van de hindernissen is de gloednieuwe, ruime en veilige waterbak. De verrichtingen van de menners kunnen de supporters en andere bezoekers over het hele terrein en ook in de tent prima volgen. Voor de volledigheid kun je een bezoek brengen aan het strodorp en natuurlijk is er gelegenheid op het vernieuwde terras even uit te blazen met een hapje en een drankje en de wedstrijd volgen op life beeld schermen

Voor de menners met hun helpers en voor de paarden en pony ‘s is er een groot overnachtingsterrein. Voor bezoekers is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

De organisatie is in handen van de Hengelse menvereniging In Stap en Draf, die bezoekers van harte welkom heet. De toegang is gratis. De wedstrijden zijn op beide dagen van 9.00u tot ca. 16.00.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten