Logo vizieropbronckhorst.nl


"Een overleden ziel kan vast zitten in jouw aura. Die begeleid ik naar het licht zodat hij geen belemmering meer vormt." (foto: Feikje Breimer)
"Een overleden ziel kan vast zitten in jouw aura. Die begeleid ik naar het licht zodat hij geen belemmering meer vormt." (foto: Feikje Breimer) (Foto: Feikje Breimer)

Klachten zijn signalen van de ziel

Feikje Breimer

Karlista helpt bij transformatie

"Er zijn veel methoden en hulpmiddelen om een ander of jezelf te helpen, dat gun ik iedereen een keer! Veel hooggevoelige mensen hebben een breder waarnemingsvermogen. Door de opleiding die ik geef kan ik er een kwaliteit van maken. Die opleiding is overigens geschikt voor iedereen die zichzelf wil leren kennen."

Toldijk-Hengelo-Wageningen- Karlista Fontijn had als kind paranormale waarnemingen en legt uit dat ze met hulp van haar gidsen uit de spirituele wereld haar vaardigheden inzet voor anderen. "Ik stem mij af op de ziel van een ander. Dat kan in een gesprek maar ik kan ook praten met de ziel van een kind door mij op een foto te richten. De hulpvraag varieert. Van een stijve nek, hoofdpijn tot grote angst en paniekaanvallen. Wat mij altijd weer treft is de verlichting en ruimte die ontstaat tijdens de behandeling!"
Karlista is aangesloten bij de Spirituele Nationale Unie. Mensen die het idee hebben dat haar werk zweverig is helpt ze snel uit die droom. "In tegendeel, ik breng je met beide voeten op de grond! Wie niet geaard is heeft geen contact met zichzelf. Ik voel nooit aversie, ik luister oordeelloos. Er is altijd een reden waarom iemand zo is of zich zo voelt. Ik heb er begrip voor hoe je zo bent, we stemmen ons daar samen op af. Een blokkade is energie die niet stroomt. Ik breng je met die plekken in aanraking en vervolgens verandert iets essentieel, het geeft inzicht. Doordat je dit gaat uitwerken transformeer je dit. Laatst sprak ik een vrouw die in een vorig leven was opgehangen, dan gaan we daar naar toe. Of grote angst die iemand al in de baarmoeder heeft ervaren. Je doorvoelt het maar je hoeft het niet uit te spitten. De sessies gaan er vaak luchtig aan toe hoor! Het ontstaat gewoon." Naast het geven van persoonlijke sessies en afstemming via een foto of voorwerp is Karlista opleider voor beginners tot vergevorderden. Ze raadt het iedereen aan en is ervan overtuigd dat iedereen dit ook kan leren. "Als je dit oefent ontwikkelt het zich. De opleidingen zijn een handige manier om op te schonen. Je gaat echt een transformatie door."

Meer berichten