Logo vizieropbronckhorst.nl


Kevin: "Geen tijd is de slechtste smoes om niet te gaan sporten. Wij zorgen dat je het naar je zin hebt. Dan maak je wel tijd!" (foto: Feikje Breimer)
Kevin: "Geen tijd is de slechtste smoes om niet te gaan sporten. Wij zorgen dat je het naar je zin hebt. Dan maak je wel tijd!" (foto: Feikje Breimer) (Foto: Feikje Breimer)

Dit is het gezondste café van het dorp

Feikje Breimer

AeroFitt Zelhem 5 jaar

"Wil je dansen? Dan zetten wij dat in jouw sportprogramma. Je houdt sporten alleen vol wanneer je dat doet waar je plezier aan beleeft. Mensen hebben vaak geen idee van alle mogelijkheden."

Zelhem- Kevin de Voogt vraagt nieuwe sporters het hemd van het lijf. Wie hij ook voor zich heeft; van tiener tot tachtiger. Iedereen heeft een bepaalde reden om te komen sporten. "De ene tachtiger is de andere niet. Je kunt iemand niet een standaard programma geven. Waar de één graag bredere schouders zou krijgen wil de ander graag weer met de kleinkinderen kunnen spelen. Het belangrijkste onderdeel van het sporten? Houding, houding, houding! Dat is het eerste waar ik met je aan werk, van daaruit kun je de trainingen verder opbouwen."

Yogaspecialist

AeroFitt Zelhem bestaat deze maand vijf jaar, Kevin was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkelingen van de sportschool.
"In vijf jaar tijd is het aanbod enorm uitgebreid. Vanaf het begin is de samenwerking met het zwembad en de fysiotherapeuten op deze locatie een groot pluspunt. Inmiddels is Zelhem de yoga specialist van AeroFitt. Ons aanbod in body en mindlessen is heel aantrekkelijk.

De sfeer op deze locatie past bij mijn manier van werken, ik vind persoonlijke aandacht heel belangrijk. Niet alleen bij de intake waar we van alles van je willen weten, ook daarna blijven we je letterlijk zien. Als Personal Trainer heb ik uiteraard sporters die ik één op één begeleid, maar ook sporters met een basisabonnement blijven we volgen. De resultaten van de trainingen houden we bij met gespecialiseerde softwareprogramma's.

Een mooi voorbeeld is de sixpackchallenge. In zes weken tijd trainen we heel gericht met een groep mensen. We houden allerlei gegevens bij en vertellen bijvoorbeeld hoeveel kilo's de groep in totaal is kwijt geraakt. Natuurlijk blijven de persoonlijke gegevens alleen voor jou zelf en je trainer. Uit een bodytest blijkt hoe de verdeling vet en spier in je lichaam is, het gaat overigens niet om de kilo's maar om hoe je je voelt."

Samen sportief

In vijf jaar tijd zijn in het gebouw aan de Brink steeds meer ruimtes in gebruik genomen voor specifieke lessen en trainingen. Mensen komen hier niet om hun hippe pakjes of hun spierballen te showen, maar om op een gezellige manier sportief bezig te zijn. "Wij zijn het gezondste café van het dorp! We vragen mensen altijd hoe lang ze hebben nagedacht voor ze zich hier kwamen aanmelden. Wist je dat mensen weleens twee jaar twijfelen? Soms zijn ze dan zo enthousiast dat ze de stap hebben gezet dat ze direct vijf keer per week willen komen. 'Doe toch maar rustig aan', is ons advies dan. Je houdt het nu eenmaal langer vol als je het sporten inpast in je dagelijks leven. Kom in onze feestweek proberen én ervaren hoe goed AeroFitt Zelhem bij je past."

Meer berichten