Logo vizieropbronckhorst.nl


DOG baak met grote groep in Lochem.
DOG baak met grote groep in Lochem. (Foto: PR)

Succesvolle en enthousiaste start wedstrijdseizoen DOG Baak

  Sport

Baak - De oudste selectiemeiden van dans- en gymvereniging DOG Baak trapten zondag 29 oktober het nieuwe turnseizoen af met het herfstbladerentoernooi in Deventer. Deze turnwedstrijd werd georganiseerd door SVOD Deventer en het was een mooi moment om te bekijken hoe ze er nu voorstaan en waar nog wat verbetert kan worden. De twaalf turnsters lieten zien dat de oefeningen er al goed in zitten. De meiden met radslagen op de hoge balk bleven netjes staan, salto's en flikflakken werden prima geturnd. Een hoopvolle start; 9 december start het officiële seizoen voor deze meiden.

Zaterdag 4 november nam een grote groep meiden deel aan de rayonkampioenschappen in Lochem. Zowel recreatie- als selectiemeiden kwamen in actie op deze dag. De eerste ronde kwamen Signe Westing, Tessel Wolbrink en Flore Jolink in actie in de categorie pré instap d3. Ieke Hogendoorn in pupil1 D4 en Sara Wolbrink pupil1 D3. Er werd netjes geturnd en de oefeningen waren erg stabiel. Flore behaalde een 6e plaats, Tessel werd knap 4e en Signe behaalde een bronzen medaille. Ieke wist eveneens een podiumplaats te bemachtigen, ook met een 3e plaats. Sara werd in een grote groep turnsters heel knap 7e.

Tijdens de tweede wedstrijdronde kleurde de zaal zelfs paars van alle DOG-turnpakjes. Veel meiden kwamen in actie in verschillende categorieën. Er was vooral veel plezier en er werd tijdens het wachten op de prijsuitreiking gezellig gezongen. Het plezier werd nog flink versterkt met de vele medailles die werden binnengehaald. De uitslagen:
Instap D2; Mirte Reindsen 1e, Kim Roerdink 5e, Carmen Brouwer 7e, Dewi Franken 8e, Emme Jolink 9e, Elise Attema 16e.
Pre-instap X: Lise Reindsen 3e, Noa Wunderink 4e, Maudi Franken 5e, Minke Dokman 8e, Jitske Fransen 11e, Elize Schut 13e.
Instap X: Sylke Wiltink 3e, Murthe Koetsier 4e, Libel Kalkers 5e.
Pupil 1 R3: Claudia Kets 1e.
Pupil 2 R3: Evelien Vredegoor 1e, Lynn Bouwmeister 2e, Bo Eggink 3e.
Jeugd 1 R3: Bente Huitink 1e, Marloes Schipper 4e, Karlijn Hofs 5e, Nienke Heebink 6e, Sira ten Enslhof 7e.
Wat een mooie prestaties en heel tevreden ging iedereen weer naar huis, vol goede moed voor de volgende wedstrijden. Meer info: www.dogbaak.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten