Logo vizieropbronckhorst.nl


Foto: eigen foto

Ledenkaarten in voorverkoop van de ijsbaan van Vorden

  Sport

Vorden - In 1965 is de ijsvereniging van Vorden opgericht. "Een mooie, goed geoutilleerde ijsbaan heeft ons dorp nog steeds aan het Hoge 41a."

Menig Vordenaar heeft hier het schaatsen geleerd en er uren ijsplezier gehad. Natuurijs komt niet elk jaar voor, het is dan ook prachtig als de baan geheel verzorgd open kan als deze kans zich voordoet. Ingespannen maar glunderende gezichten van de beginners, mooie snelle slagen van de gevorderden op de afstandsbaan en pirouetjes op de kunstschaats. Jong en oud geniet van deze winterse tafrelen.

Een ijsbaan hoort bij het dorp als de waardering van de winter als er geschaatst kan worden. IJs is gratis zou je denken. Maar veiligheid, verlichting en verzorging van de baan zijn dit niet. De ijsvereniging heeft jaarlijks vaste kosten, ongeacht of er wel of niet geschaatst kan worden.

Gelukkig kan dit gefinancierd worden uit de voorverkoop van ledenkaarten, vrienden van de ijsbaan Vorden en giften van o.a. “de Werf’. Ook Vordense ondernemers dragen bij door gratis materiaal te schenken dat nodig is voor onderhoud. Een prachtig voorbeeld om ons dorp een compleet en aangenaam te houden.

Door ledenkaarten in de voorverkoop aan te schaffen loopt u het risico een winter zonder voldoende vorst te treffen. Maar u steunt hiermee wel de vereniging in het voortbestaan, bovendien heeft een grote korting ten opzichte van losse kaartverkoop. Het voortbestaan van de vereniging is afhankelijk van deze voorverkoop, zonder voldoende voorverkoop kunnen de vaste kosten niet betaald worden en de vereniging verdwijnen. Dat betekend dat er bij een vorstperiode geen ijsbaan meer is.

Het bestuur van de ijsbaan wil u daarom een mooie aanbieding doen om elk jaar uw ledenkaart in de voorverkoop te verkrijgen. Vanaf dit seizoen bestaat er een enkelvoudige- en een gezins ledenkaart. Deze kosten in de voorverkoop respectievelijk 13 en 25 euro bij doorlopende automatische incasso. "De kaarten worden op naam uitgegeven en zijn dus persoonlijk. Jaarlijks wordt in november de kosten voor de ledenkaart geïnd en vervolgens bij u thuis bezorgt."

Dit jaar kan men zich via de website aanmelden maar ook nog op zaterdag 25 november en 2 december (11.00 tot 16.00 uur) en woensdag 29 november (14.00 tot 17.00 uur) kaarten kopen en een automatische incasso afgeven in de kantine van de ijsbaan.

Om op de hoogte te blijven van het nieuws van de ijsbaan kunt u ook onze facebook pagina bezoeken.

Geef u op voor een ledenkaart of wordt ‘vriend van de ijsbaan’ (10 euro) en blijf de mogelijkheid van ijspret in Vorden ondersteunen.

ijsbaan-vorden.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten