Logo vizieropbronckhorst.nl


De vrijwilligers die werden geroemd.
De vrijwilligers die werden geroemd. (Foto: PR)

Wolf Wannet naar Keijenburgse Boys

  Sport

Keijenborg - Sv Keijenburgse Boys onderscheidt vrijwilligers, maakt de naam van de nieuwe trainer bekend en verlengt het contract met hoofdsponsor STAJA WAPENING. Dit waren de meest in het oog springende punten in de nieuwjaarsrede van voorzitter Marcel Melgers afgelopen zondag.

Afgelopen november maakte de huidige trainer Dave Clephas bekend zijn contract niet te verlengen. "Na een korte selectie procedure en 2 gesprekken zijn wij afgelopen donderdag tot overeenstemming gekomen met een trainer voor het seizoen 2018/2019. De nieuwe trainer voor het volgende seizoen luistert naar de naam Wolf Wannet." Hij was jaren geleden nog actief als trainer in de Achterhoek en wel bij AZSV en VV Gendringen.
De nieuwe trainer is woonachtig in Oosterhout en is momenteel trainer bij SV Nooit gedacht uit Geffen (Nbr) en hij doet bij NEC/ top Oss nog enkel individuele trainingen bij de J013.

Helaas zijn er elk jaar vrijwilligers die op de een of andere manier stoppen met hun activiteit bij de vereniging. 
Achtereenvolgens werden naar voren geroepen, Anneke Booltink, Krista Jolij, Judith te Stroet, Bram Mijnen, Bas Seesing, Robert Sueters, Theo Sessing, Patrick Goossens en Marcel Smit.

Zij werden met een cadeaubon en een mooie bos bloemen bedankt voor hun jarenlange inzet bij Keijenburgse Boys.

Door in het zonnetje te zetten van deze vrijwilligers was natuurlijk een symboliek voor alle vrijwilligers en andere ondersteuners van Keijenburgse Boys
Hierna was er gelegenheid de gehuldigde te feliciteren en werd de receptie op de bekende gezellige Keijenburgse manier voortgezet.
 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten