Logo vizieropbronckhorst.nl


Zoë in actie.
Zoë in actie. (Foto: PR)

ZSV Zelos zoekt sportieve meiden

  Sport

Zelhem - Voetbalvereniging ZSV Zelos kent een bloeiende vrouwen- en meidenafdeling. Met 2 vrouwen en 6 echte meidenteams in de verschillende leeftijdscategorieën is het in de regio een van de grotere verenigingen.
"Graag willen we dat verder uitbouwen en daarom zijn we altijd op zoek naar sportieve en leuke meiden. Vooral in de leeftijd van 9 tot 13 jaar kunnen we nog wel wat extra girlpower gebruiken."
Bij Zelos bieden we je de kans om 4 weken lang gratis deel te nemen aan de trainingen van de meidenteams. De trainingen zijn op maandag en woensdagavond en beginnen om 18.15 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het is goed om te weten dat je als mini voetballer (jonger dan 7 jaar) geen contributie verschuldigd bent. Ben je ouder dan zijn de kosten ook prima te overzien en voor de mensen die door omstandigheden wat minder geld hebben kent de gemeente Bronckhorst voor haar inwoners een mooie regeling. Ook Zelos vindt dat ieder kind mee moet kunnen doen!
Besluit je om je aan te melden als lid van Zelos dan willen we je laten weten dat we daar blij mee zijn. Je krijgt van ons dan ook nog eens een leuk welkomstpakket.
In april organiseren we weer de inmiddels bekende instuif middagen voor jongens en meisjes. Daar is dit jaar ook een speciale meiden dag bij waar we met leuke extra activiteiten komen. Je hoeft daar natuurlijk niet op te wachten, kom nu al naar Zelos en doe lekker mee.
Wil je meer weten dan kun je terecht op de website van de vereniging www.zsvzelos.nl of stuur een mail met jouw vragen naar nieuw@zsvzelos.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten