Logo vizieropbronckhorst.nl


Succes voor de meiden van DOG Baak.
Succes voor de meiden van DOG Baak. (Foto: PR)

Veelbelovende start voor DOG Baak

  Sport

Baak - De eerste voorrondes van de 4e en 5e divisie zitten er op voor de selectieturnsters van DOG Baak. In januari startten de meiden van de 5e divisie het seizoen voortreffelijk. Met maar liefst 5 medailles keerden de turnsters huiswaarts. Dewi Franken behaalde een zilveren medaille bij instap D2. Louke Woestenenk een bronzen plak bij de jeugd1 D2. Bente Reindsen en Suzan Horsting deelden het erepodium bij pupil2 D2. Bente werd 3e en Suzan behaalde een gouden medaille. Mila Potic wist knap 3e te worden bij de jeugd2 supplement G.

De turnsters van de 4e divisie hebben er al twee voorrondes op zitten en hebben een mooie vooruitgang laten zien afgelopen zaterdag 3 februari. Emma werd hierbij 18e, met twee keurige overslagen over de pegasus. Silke Kornegoor behaalde een knappe 8e plaats in dezelfde categorie, jeugd2 supplement F. De senioren dames turnden ook een mooie wedstrijd met goede resultaten. Lynn Broodman werd 17e, Imme IJsseldijk behaalde een 8e plaats. Ilse Heebink en Zoë Cremers turnden ook een stabiele wedstrijd. Ondanks dat Zoë de dagen voor de wedstrijd nog ziek in bed lag, wist zij een keurige 9e plaats te behalen. Ilse werd 15e.
De komende periode richt de selectiegroep zich op de laatste plaatsingswedstrijden. Voor de 5e divisie zal dit 3 maart plaatsvinden en de 4e divisie op 17 maart.
Zaterdag 24 maart houdt DOG Baak in samenwerking met de Sperwer uit Hummelo een pré- instap wedstrijd in de sporthal in Steenderen. Hierbij komen de jongste leden van DOG en diverse gymverenigingen uit de regio in actie.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten