Logo vizieropbronckhorst.nl


Foto: clubfotograaf zelos

Thema voetbal instuif zsv Zelos in april is kind in beweging

  Sport

Zelhem - De voetbal instuif bij zsv Zelos is bedoeld om kinderen te stimuleren om meer te bewegen en kennis te maken met de voetbalsport. Elke woensdag in april verzorgt zsv Zelos op sportpark de Pluimerskamp in Zelhem ook om die reden een voetbalinstuif voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar.

Op 4,18 en 25 april is er van 15.30 tot 16.45 uur een instuif waarbij de jongens en meisjes onder deskundige leiding van onze trainers deelnemen aan leuke voetbalspelen. Zij kunnen zo gratis kennismaken met de voetbalsport en de club. Voor 11 april 15.30-16.45 staat er een speciale “meidendag” op het programma met ook nog eens een leuke winactie voor het meisje dat de meeste vriendinnetjes meeneemt.

Als afsluiting van de serie instuif dagen zal er op woensdag 2 mei van 15 tot 18 uur de jaarlijkse vriendjes en vriendinnen-dag georganiseerd worden. Deze dag is er weer een verrassing voor alle deelnemers!

Aan deze middag kan worden deelgenomen door alle kinderen (jongens en meisjes) die in een van de sessies hebben meegedaan aan de instuif, en alle leden van 4 tot en met 11 jaar uit de teams van zsv Zelos met hun vriendjes en vriendinnetjes. Meedoen kan door je tijdens de instuif op te geven bij de organisatoren. Aanmelden van kinderen die al bij Zelos voetballen, gaat via de leiders van de teams. Let op! De organisatie verwacht grote belangstelling voor dit bijzonder leuke evenement en er is een grens aan het aantal kinderen dat kan deelnemen dus meld je tijdig aan!

Kinderen die belangstelling hebben voor de voetbalsport kunnen ook gratis en vrijblijvend kennis komen maken met Zelos op de woensdagavond. De trainingen zijn van 18.15 uur tot 19.30 uur.

Voetballen en trainen bij de mini’s (4 tot 6 jaar) bij Zelos is extra aantrekkelijk omdat u voor kinderen in deze leeftijdscategorie geen contributie betaald.

Meer informatie over Zelos kunt u vinden op de website www.zsvzelos.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten