Logo vizieropbronckhorst.nl


Suus Jansen. Rebecca Brouwer en Ysolde Kalkers.
Suus Jansen. Rebecca Brouwer en Ysolde Kalkers. (Foto: Mandy Mennink)

Vele prijzen voor DOG Baak in eigen huis

  Sport

Baak - Op zaterdag 24 maart was het dan eindelijk zover: de jongste leden van de gymafdeling van DOG Baak mochten hun 'thuiswedstrijd' turnen. Samen met de Sperwer uit Hummelo organiseert DOG al jaren deze turnwedstrijd, dit jaar werd het gehouden in Steenderen. De opkomst was enorm met bijna 200 deelnemers; een grote opkomst van alle bekende, omliggende gymverenigingen.

In de eerste wedstrijdronde was het de beurt aan alle recreatiemeisjes van de zaterdaggym. Ze hebben enorm genoten en wat hebben ze het ook goed gedaan. In de diverse leeftijdscategorieën werden prijzen gehaald en geregeld was het podium gevuld met alleen maar DOG Baak: Hanna Brouwer en Ysolde Kalkers werden 3e, Ziva Wunderink, Anne Letink en Suus Jansen 2e en Evi Konings, Jade Derksen en Rebecca Brouwer 1e.  In de andere baan turnde Sara Wolbrink mee in de 6e divisie. Ook zij turnde keurig en met veel plezier. Sara werd 8e. 
De tweede ronde was de beurt aan de meiden van de pre-selectie. Met wat nieuwe onderdelen wisten zij ook prima resultaten neer te zetten. Signe Westing behaalde een 8e plaats en Minke Dokman turnde zich naar een keurige 5e plaats. Maudi Franken mistte net het eremetaal en eindigde als 4e. Jitske Fransen mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Lise Reindsen werd 2e en Noa Wunderink werd knap 1e.  De laatste wedstrijdronde kwamen Tessel Wolbrink en Flore Jolink in actie. Er was hard geoefend in de trainingen en dit wierp zijn vruchten af. Flore liet een mooie vooruitgang zien op de brug en balk. Ze eindigde als 8e en Tessel werd keurig 14e in een groot deelnemersveld.
Stipt om 16.30 uur was de wedstrijd afgerond. We kijken terug op een prima verlopen turnwedstrijd, strak georganiseerd en met veel mooie resultaten. Meer info en foto's www.dogbaak.nl
 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten