Logo vizieropbronckhorst.nl


Foto: clubfotograaf zelos

Meidendag bij zsv Zelos

  Sport

Zelhem - Op 11 april organiseert voetbalvereniging zsv Zelos uit Zelhem op haar sportpark Pluimerskamp aan de Halseweg in Zelhem een voetbalinstuif voor meiden van 4 tot 11 jaar.

Wil jij net als het Nederlans vrouwenvoetbalteam kampioen worden dan krijg je de kans om daar een begin mee te maken bij ZSV Zelos. Deze middag kunnen alle meiden uit Zelhem en omgeving meedoen aan een leuke circuit training met verschillende voetbalspelletjes. De organisatie heeft voor de deelnemers ook nog een leuke extra verrassing bedacht.

Natuurlijk wordt er gezorgd voor drinken en iets lekkers in de pauze.

Deelname is gratis en je hoeft niet perse de beschikking te hebben over een volledige voetbaluitrusting. Sportieve kleren en sportschoenen zijn voldoende om mee te kunnen doen.

Er is deze dag ook nog een winactie!
Het meisjes dat de meeste vriendinnetjes mee neemt wint nog een mooie prijs. Een extra reden om deel te nemen aan deze activiteit.

Samengevat kom op woensdag 11 april om 15.30 uur naar de voetbalvelden van Zelos en ga lekker bewegen en plezier maken.

Kinderen die graag eens mee willen doen aan een proeftraning kunnen daarvoor op de woensdagavond om 18.15 uur terecht. Spreek gewoon een van de trainers aan en je kunt gratis een aantal traingen meedoen om zo te bepalen of je het leuk gaat vinden.

Meer informatie over de vereniging is te vinden op de website www.zsvzelos.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten