Logo vizieropbronckhorst.nl

In de zomer tennissen

  Sport

Zelhem - LTC Zelhem biedt deze zomer tennis voor voetballers, volleyballers, korfballers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.
 
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 3 tennislessen van 1 uur in groepen van 4 personen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €50,-.
 
Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met LTC Zelhem, e-mail info@ltczelhem.nl.
Over tennisvereniging LTC Zelhem
Het tennispark van LTC Zelhem bevindt zich aan de Priesterinkdijk 9, halverwege Zelhem en Halle.
LTC Zelhem beschikt over vijf verlichte Tennis ProVision banen. Deze ondergrond is ook wel bekend onder de naam SmashCourt.Het is een soort kunstgravel waarop het hele jaar gespeeld kan worden. De banen zijn uitermate vriendelijk voor spieren en gewrichten. Je kunt er uitstekend op glijden want Tennis Provision benadert gravel.
Naast de 5 banen hebben we een "tennismuur", een minibaan en natuurlijk een gezellig clubhuis.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten