Logo vizieropbronckhorst.nl

Succesvol verlopen menwedstrijd in Hengelo

  Sport

Hengelo - Voor het 3e jaar op rij hebben we heel mooi weer gehad tijdens onze Dressuur en Vaardigheidswedstrijd op het evenemententerrein de Hietmaat. Op deze zaterdag was het snikhete er gelukkig even af! Met een kleine 90 starts toch een mooie opkomst. De wens voor een volgend jaar is een paar meer deelnemers zodat er 4 dressuurbanen opgezet kunnen worden en daarmee de vaardigheid een snellere doorstroom heeft, wat voor het publiek weer net iets aantrekkelijker is.

De uiteenlopende soorten aanspanningen – enkel -, tweespan, paarden en pony’s en uitkomende in meerdere klassen, zorgt voor veel rubrieken en dus voor veel prijzen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Lavor , fa. Langwerden te Hengelo en worden persoonlijk afgeleverd bij de menner thuis- ook het hoge noorden!

Ook de deelnemertjes van de Bixie rubriek: Tess, Lotte en Fenna – dit jaar voor het eerst uitgeschreven - zijn verwend door de fa. Langwerden met een Goody Bag met leuke spullen en paardensnoepjes.

Ook enkele mooie resultaten van onze leden: Patrick Wormgoor 2e in de B dressuur, Jurgen Bolt 2e L dressuur en Riechard Becker 2e M dressuur. In de vaardigheid L waren Jurgen en Patrick 1 en 2.

De organisatoren kijken terug op een geslaagde dag dankzij de inzet van veel vrijwilligers/leden en met ondersteuning van de sponsoren die de vereniging het hele jaar een warm hart toedragen. In 2019 hopen we opnieuw de Dressuur en Vaardigheidswedstrijd – mede in het kader van de Achterhoekbokaal – als activiteit op de kalender te zetten op de eerste zaterdag van juni.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten