Logo vizieropbronckhorst.nl


Links: Marco Smits van TopGrass BV, leverancier van het nieuwe kunstgrasveld Midden: Geert Schoon, voorzitter S.E.V. Zelhem Rechts: Gert Somer, erelid en betrokkene werkgroep kunstgras Opdracht tot aanleg van het kunstgras wordt bevestigd.
Links: Marco Smits van TopGrass BV, leverancier van het nieuwe kunstgrasveld Midden: Geert Schoon, voorzitter S.E.V. Zelhem Rechts: Gert Somer, erelid en betrokkene werkgroep kunstgras Opdracht tot aanleg van het kunstgras wordt bevestigd. (Foto: M. vd Wel)

Korfbalvereniging S.E.V. Zelhem kiest voor kunstgras

  Sport

Zelhem - De afgelopen maanden is door een werkgroep binnen korfbalvereniging S.E.V. Zelhem gekeken naar de haalbaarheid van het aanleggen van kunstgras om hiermee mede vorm te geven aan één van de belangrijkere doelstellingen van de vereniging; een moderne en vitale vereniging zijn. Vernieuwing en innovatie zijn daarbij de sleutels. De korfbalsport in z’n algemeenheid heeft de laatste jaren al een enorme modernisering laten zien door aanpassing van spelvormen en aanpassing van velden om ook zodoende een atractieve en unieke sport aan te bieden. Op dit moment zijn 85% van de Nederlandse korfbalverenigingen op kunstgras actief en het KNKV moedigt een overstap aan en ondersteunt hierbij.

Geert Schoon, de kersverse voorzitter van S.E.V. Zelhem en tevens aanjager van het kunstgrasproject motiveert: “We zijn ambitieus als het gaat om de korfbalsport. We willen atractief korfbal bieden en spelen voor de kampioenschappen”. En dat daarvoor een aantal zaken goed geregeld dienen te zijn, daar is de nieuwe voorzitter duidelijk in. Geert Schoon vervolgt: “Een moderne accommodatie waar de ambitie van afstraalt, zal bijdragen aan de aantrekkingskracht. We zijn altijd op zoek naar nieuwe spelers, talenten en partners die ons willen steunen om deze unieke sport in de gemeente Bronckhorst te steunen. Dat zal niet lukken als je niet blijft innoveren”.

Bij een ingelaste ALV werd unaniem gekozen voor kunstgras en werd het bestuur gesteund in het voornemen om tot aanleg over te gaan. Naast de aanleg van het kunstgrasveld worden tevens andere duurzame renovaties gepland. De daken van het clubhuis en de kleedlokalen worden in z’n geheel vervangen en er wordt een zonnepanelen installatie geïnstalleerd. De renovatie is op moment van schrijven al gestart. Vanaf het veldseizoen dat in het voorjaar aanvangt, wordt beoogd dat er op het nieuwe kunstgras wordt gespeeld.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten