Zsv Zelos start vrijwilligerscampagne
Logo vizieropbronckhorst.nl


Vrijwilligers kantine in actie bij Zsv Zelos. De zaterdagsportvereniging is een campagne gestart om meer vrijwilligers te krijgen. (foto: PR)
Vrijwilligers kantine in actie bij Zsv Zelos. De zaterdagsportvereniging is een campagne gestart om meer vrijwilligers te krijgen. (foto: PR) (Foto: clubfotograaf zelos)

Zsv Zelos start vrijwilligerscampagne

  Sport

Inzet vrijwilligers is noodzakelijk

van de redactie

De ultieme campagne met gegarandeerde winkans is gestart. Voor elke potentiële vrijwilliger lonkt het perspectief op het winnen van de jackpot. Snel reageren, betekent bonuspunten en vergroot jouw kans op die functie of taak die je zelf graag wilt vervullen. Je wordt van harte uitgenodigd om te reageren op de oproep die de vereniging doet met inzet van een persoonlijke benadering en ondersteund door flyermateriaal, de website en social media.

ZELHEM - Jouw inzet voor de club wordt natuurlijk gewaardeerd en kan niet worden gemist omdat de eisen die aan een vereniging worden gesteld vandaag de dag hoog zijn. Zaterdagsportvereniging Zelos wil haar leden optimale faciliteiten bieden en om dat betaalbaar te kunnen doen is de inzet van veel vrijwilligers noodzaak. Zonder vrijwilligers geen club!

Bijna 250 mensen

Gelukkig verrichten al bijna 250 mensen één of meer taken bij de club maar dat is nog onvoldoende om het voorzieningenniveau structureel te kunnen behouden of zelfs te verbeteren. Om die reden zoekt Zelos extra helpende handen voor verschillende taken en functies. De inzet kan afgestemd worden op de eigen mogelijkheden en beschikbare tijd. Zo kun je als je weinig tijd hebt al inschrijven om één keer per jaar een activiteit mee te organiseren. Wie iets meer tijd heeft kan kiezen voor de begeleiding van teams (trainer/leider) of wat meer uitgebreide taken als lid of voorzitter van een van de commissies of het bestuur.

Wat krijg je terug?

Echt vrijwilligerswerk is liefdewerk oud papier! Dat doe je voor jouw club of die van je kind of kleinkind. Vaak hebben anderen al jaren voor jou, voor je kind of kleinkind veel werk verzet en vind je het gewoon leuk om eens iets terug te doen. Je doet het voor niets maar niet voor niks! Net als leden van het bestuur en commissies bij Zelos die geen van allen een vergoeding krijgen voor het vele werk dat ze verzetten. Je krijgt wel heel veel leuke contacten en als je dat wilt veel verantwoordelijkheid. Je gaat behoren tot die grote groep van al meer dan 250 vrijwilligers die Zelos rijk is. De groep die Zelos zo sterk heeft gemaakt en sterk moet houden.

Gezellige feestavond

Krijg je dan echt niets? Zeker wel! Bijvoorbeeld een gezellige feestavond aan het einde van het seizoen en dat is een prima gelegenheid om de vrijwilligers vanuit de club de dankbaarheid te tonen. Trainers en leiders hebben de beschikking over kleding en clubscheidsrechters een scheidsrechterstenue. Een andere waardevol effect van de inzet als vrijwillige is dat je nieuwe sociale contacten opdoet wat nieuw perspectief biedt als de actieve inzet in werk afneemt of zelfs stopt. Juist ook de oudere vrijwilliger is van harte welkom bij de club. Lid zijn is niet nodig, het kost je niets alleen wat tijd. Zsv Zelos werd op 11 mei 1963 opgericht. Zsv Zelos, dat voluit betekent, Zaterdag Sportvereniging Zelhem en Omstreken betekent, heeft inmiddels meer dan zevenhonderd leden.

Opgeven?

Nieuwsgierig geworden of wil je je opgeven als vrijwilliger? Ga dan naar de onderstaande site en laat je gegevens achter.

zsvzelos.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten